TechSpot

No Video in Windows Media Player 11 only Audio

By bored115
Sep 5, 2007
  1. Ok i use WMP11 to watch my movies that i have and recently it's been just loading the movie and playing the sound visualization and audio and no video.

    do you know how i would fix this so i can watch movies with wmp again?
     
  2. tob-tob

    tob-tob TS Rookie Posts: 17

    Does only this one movie play without video? Or all your movies play without video? If so then try to reinstall codecs, maybe this link helps you.
     
  3. Char_X

    Char_X TS Rookie Posts: 209

  4. bored115

    bored115 TS Rookie Topic Starter Posts: 17

    It happens with about 3/4 of the movies i try to play... i already use have been using CCC (combined community codec) for about a year and have had no problem... well i'm also now downloading the codecs al of you have suggested and hjopefully that works... if not i'll tell you guys ok?


    thanks for the help so far :wave:
     
  5. bored115

    bored115 TS Rookie Topic Starter Posts: 17

    I don't know which group did it but now all the movies i tested (4 movies i tested) all work they show visual... and they don't appear to be out of sync... thanks guys :D :D :D :D :D :D
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.