NOT Hijacked, but I cannot install/uninstall

By ndspaceman
Sep 23, 2005
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Hi

    Pls help - I cannot install and uninstall any programs at all for months now. Thank goodness for finding this site.
    I read your instructions from another post RealBlackStuff and have posted my hijacklog here - pls let me know what to do next.

    Thanks a million.

    Attached Files:

  2. ndspaceman

    ndspaceman Newcomer, in training Topic Starter Posts: 18

    Hijacked

    From this thread http://www.techspot.com/vb/topic32288.html I learn't what I could. So from the hijack program I deleted all 016 - DBF entries under safe boot and with system restore off.

    Thats all i could do - not sure on the other entries although 017 looks kinda shady aswell.
  3. howard_hopkinso

    howard_hopkinso Newcomer, in training Posts: 25,948   +17

    Hello and welcome to Techspot.

    It`s good that you`ve fixed all the 016dpf entries.

    Let HJT fix the following as well.

    F2 - REG:system.ini: UserInit=userinit.exe,

    O2 - BHO: (no name) - {5C8B2A36-3DB1-42A4-A3CB-D426709BBFEB} - (no file)

    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{B29C9304-8873-4EDA-B3CB-59633BF95CE3}: NameServer = 196.4.160.2,196.23.50.3 Only fix this entry if it`s nothing to do with your ISP.

    Regards Howard :wave: :wave:
  4. ndspaceman

    ndspaceman Newcomer, in training Topic Starter Posts: 18

    Hijack

    Hi Howard

    I fixed all the entries you mentioned including the 017 - not sure if its my isp.
    I re-booted and everything is loading very slow. I still cannot install or uninstall any programs.

    Maybe this line is also a problem: Let me know if I shud delete it.
    O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_02\bin\npjpi150_02.dll

    Thanks.

    EDIT: Actually I put 017 in the ignore list so can probably get it back if I need to.
  5. howard_hopkinso

    howard_hopkinso Newcomer, in training Posts: 25,948   +17

    That 09 entry is fine.

    I can`t see anything else in your HJT log that looks bad.

    Are you running two antivirus programmes at the same time?

    If so uninstall one of them, as this will make you system run slowly.

    Delete all temporary internet files including off line content, as well as cookies.

    Run chkdsk /f and then a disk clean up, followed by a defrag.

    Regards Howard :grinthumb
  6. ndspaceman

    ndspaceman Newcomer, in training Topic Starter Posts: 18

    Yeah I just installed norton to see if it would help now I can't uninstall it no matter what I do.

    I have deleted all offline content and temp files and cookies.

    How do I run chkdsk /f pls? I know disk cleanup and defrag will try that later.

    But I think I have a bigger problem than all this for a very long time now.
  7. howard_hopkinso

    howard_hopkinso Newcomer, in training Posts: 25,948   +17

    To run a chkdsk. Click start run and type chkdsk /f (note the space between the chkdsk command and the forward slash) A window will open saying that you cant run a disk check because it`s already in use etc. It will ask you if you want to schedual a disk check the next time you start your computer, type Y

    Now restart your computer and the disk check will run.

    As for uninstalling Norton, look HERE

    Regards Howard :)
  8. ndspaceman

    ndspaceman Newcomer, in training Topic Starter Posts: 18

    Tried everything and still cannot install or uninstall any programs.
    I have attached a new hijacklog there must be someway to fix this.
  9. RealBlackStuff

    RealBlackStuff Newcomer, in training Posts: 8,165

    See no evil in your HJT-log.
  10. ndspaceman

    ndspaceman Newcomer, in training Topic Starter Posts: 18

    Any idea on what it might be
  11. RealBlackStuff

    RealBlackStuff Newcomer, in training Posts: 8,165

    Maybe you're not the administrator for that PC?
  12. ndspaceman

    ndspaceman Newcomer, in training Topic Starter Posts: 18

    sorry double post
  13. ndspaceman

    ndspaceman Newcomer, in training Topic Starter Posts: 18

    Yes I am.
    Even when double click on programs installed in safe mode they don't work in normal mode, send error report to windows ppl keeps popping up. Same send windows error pops up when installing or uninstalling. Says error in my Nvidia driver but thats false.

    Have tried all reg cleaner programs, all spybot, adaware, xoft etc...
    all in normal and safe mode and still have the same problem.

    Pls help.
     
  14. ndspaceman

    ndspaceman Newcomer, in training Topic Starter Posts: 18

    Moved? Why

    Can no one help. I can give more info.
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.