TechSpot

Oblivion on Vista

By Daner
May 20, 2007
  1. Yo. I just installed Oblivion on my new Vista home premium and now its not working. It shows the Bethesda logo and crashes .It did before on XP. My friend who also have vista runs Oblivion perfect. I also have knights of the nine and shivering isle.

    anyone know what the problem could be? i tried doing the compatible with XP thing and still nothing
     
  2. LinkedKube

    LinkedKube TechSpot Project Baby Posts: 3,481   +44

    post your pc specs please.
     
  3. Daner

    Daner TS Rookie Topic Starter Posts: 56

    i dont know what they are exactly...

    heres what i know

    Intel pentium 4 CPU 3,40Hz
    1022 MB
    8800 GTS graphic card
     
  4. sw123

    sw123 TS Rookie Posts: 595

    That should be good enuf as specs, could be the disc didnt install the game correctly or Vista is a pile of crap
     
  5. LinkedKube

    LinkedKube TechSpot Project Baby Posts: 3,481   +44

    you should be ablel to run the game. You might want to try a reinstall, make sure nothing is running while you're doing it
     
  6. Daner

    Daner TS Rookie Topic Starter Posts: 56

    i already tried reinstalling and it still not working... But if Vista is crap how come it be working on my friends comp?
     
  7. ZWERVER

    ZWERVER TS Rookie Posts: 55

    reinstall vga driver and directx, chek also for other updates
     
  8. N3051M

    N3051M TS Evangelist Posts: 2,115

    look to see if there's an updated patch on the game's website.. ask your friend if they did anything special to how they installed it..
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...