TechSpot

Outlook Express

By JUMPER59
Jul 18, 2004
  1. FIRST TIME AT TECHSPOT. SEARCHING WEB FOR ANSWER TO OE PROBLEM. CAME ACROSS THIS FORUM. HOPE TO FIND AN ANSWER. MY COMPUTER WAS OPENING WEBPAGES VERY SLOWLY SO USED ADWARE, SPYBOT, AND HIJACKTHIS(DELETED EVERYTHING IT LISTED). GOT RID OF ALL .TMP FILES AND TRASHED ALL TEMP FILES(NOT FOLDERS). IT RUNS ALOT FASTER NOW BUT I CANNOT OPEN A WEBPAGE LISTED IN ANY OF MY EMAILS. SURE COULD USE THE HELP. I ADMIT THAT IM ONE OF THOSE PEOPLE KNOWING JUST ENOUGH ABOUT MY COMPUTER TO BE DANGEROUS.
     
  2. Rick

    Rick TechSpot Staff Posts: 6,305   +52 Staff Member

    Take it easy on the caps. It makes me think you are yelling at me. :(

    So your Interet Explorer works, right? But the problem is you can't visit links that are in your email.

    What do you use for your email? A certain website or certain program?
     
  3. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,594   +352

    Sounds to me like you have setup some other browser as the default however that program is no longer installed in your PC?
     
  4. JUMPER59

    JUMPER59 TS Rookie Topic Starter

    Thank you julio. That was the problem and I was able to fix it.
     
  5. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,594   +352

    Glad to hear so, hope to see you around.
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.