TechSpot

"page not found" spyware problem

By rainyhands
Dec 13, 2006
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. hello
    i'm having some spyware problems and cleaned my pc with adaware, spybot and AVG scanner but there are still some problems left.

    I was wondering if anyone could take a look at my hijackthis log?

    the problem i now still have is when i type some nonexistent http in my mozilla, you normally get a page not found page but instead i get this sort of spyware website with ads.

    after cleaning my pc, this problem still exists.
    previously (before cleaning) i also had a problem with google where i would click on search result and get some other website with ads.

    i ran fixwareout and i think it cleaned up some stuff but still the "page not found" adsite keeps appearing.

    i'm attaching my hijackthis log and fixware out log
    would be really thankful if anyone could take a look at it!
    thanx very much.
  2. howard_hopkinso

    howard_hopkinso Newcomer, in training Posts: 25,948   +19

    Go and read the Viruses/Spyware/Malware, preliminary removal instructions. Follow all the instructions exactly.


    Post fresh HJT and AVG Antispyware logs as attachments into this thread, only after doing the above.


    Regards Howard :)


    This thread is for the use of rainyhands only. Please don`t post your own virus/spyware problems in this thread. Instead, open a new thread in our security and the web forum.
  3. rainyhands

    rainyhands Newcomer, in training Topic Starter

    hi there, thanks very much for the help but i ran fixware out again and this time my problems seem to be fixed, so i'm clean, thanks!
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.