TechSpot

Port forward not working

By xFlarp
Feb 28, 2016
Post New Reply
  1. I used to be able to port forward because the ipv4 address was like 192.xxx.xxx or whatever but now for some reason its something simple like 10.0.1.1 and its not able to be port forwarded please help

    My Ipconfig

    Windows IP Configuration


    Wireless LAN adapter Local Area Connection* 3:

    Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
    Connection-specific DNS Suffix . :

    Ethernet adapter Ethernet:

    Connection-specific DNS Suffix . : hsd1.mn.comcast.net.
    IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2601:446:100:8cec:e1cc:c28:e341:89f1
    Temporary IPv6 Address. . . . . . : 2601:446:100:8cec:5845:a7bf:3643:5c45
    Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::e1cc:c28:e341:89f1%4
    IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 10.0.1.56
    Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
    Default Gateway . . . . . . . . . : fe80::26a0:74ff:fe72:a6c0%4
    10.0.1.1

    Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:

    Connection-specific DNS Suffix . : hsd1.mn.comcast.net.
    IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2601:446:100:8cec:dc84:571f:3de7:e778
    Temporary IPv6 Address. . . . . . : 2601:446:100:8cec:9dd8:89:bb93:7969
    Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::dc84:571f:3de7:e778%6
    IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 10.0.1.27
    Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
    Default Gateway . . . . . . . . . : fe80::26a0:74ff:fe72:a6c0%6
    10.0.1.1
     

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...