TechSpot

Problem installing Gentoo

By WinDoWsMoNoPoLy
May 29, 2006
  1. Today trying to install Gentoo. First run it had a problem making a group and username. So i restarted it and didnt put in any user names and its just "stopping?" at

    GLI: May 29 2006 09:07:08 - Grub has not yet been run. If a normal install, it will now be run.
    GLI: May 29 2006 09:07:08 - Found a mbr device: /dev/hda
    GLI: May 29 2006 09:07:13 - Bootloader: grub has been installed!
    GLI: May 29 2006 09:07:15 - fstab configured.
    GLI: May 29 2006 09:07:15 - Edited Config file /mnt/gentoo/etc/rc.conf
    GLI: May 29 2006 09:07:15 - Edited Config file /mnt/gentoo/etc/conf.d/clock
    GLI: May 29 2006 09:07:15 - Edited Config file /mnt/gentoo/etc/conf.d/keymaps
    GLI: May 29 2006 09:07:15 - Edited Config file /mnt/gentoo/etc/make.conf
    GLI: May 29 2006 09:07:15 - Config files updated using etc-update. make.conf/fstab/rc.conf restored.

    Which is where it is emerging kde-base/kdebase3.4.3-r1

    Confusing the hell out of me.
     
  2. WinDoWsMoNoPoLy

    WinDoWsMoNoPoLy TS Rookie Topic Starter Posts: 252

    Well it's installing now lol. I guess i just needed to get the disk spinning? Live CD install and all.
     
  3. WinDoWsMoNoPoLy

    WinDoWsMoNoPoLy TS Rookie Topic Starter Posts: 252

    It's stopped at a different part now lol.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...