TechSpot

problem video card

By louswen
Jun 30, 2005
  1. i have a problem with my quadro4 xgl 900...
    when i turn on my computer i dont see anything, i dont know why...
    In the setup I put add on AGP, the aperture shared in 128 mb, but i cant disable my onboard video...

    i have a pentium4 with motherboard asrock ge pro-m2, aeneon 512 ddr ram...
     
  2. zephead

    zephead TechSpot Paladin Posts: 1,569

    try getting your bios utdated to the latest and greatest version. and have you acertained that the video card in question is not faulty (test on another machine)? there are a multitude of possibilities, especially if you installed the card yourself. a bit more detail in your next post would help narrow the possibilities, though.
     
  3. AtK SpAdE

    AtK SpAdE TechSpot Chancellor Posts: 1,495

    Sure you can. That can be done in device manager. Just select disable. Reboot, with your card in..and install drivers.

    Sean
     
  4. louswen

    louswen TS Rookie Topic Starter

    I update the BIOS, I tasted it in another computer and neither it suits its purposes ... although i dont know the specifications of the others computers

    1.intel with memory is rim
    2.msi mother board

    i dont know if the card is faulty, i buy it in ebay, And he was saying that he was working correctly....
    He was saying that the computer was having to be IBM or a computer 100% compatible....

    And pardon but I do not speak English well
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...