TechSpot

Problem with connection on Dell Inspiron 1100...

By Coolmatt
Apr 14, 2006
  1. Yeah, I have a problem with this laptop and whenever I try to connect it to the internet, I get a "Network Cable unplugged" for 2 seconds than a connection for 2 seconds and then it repeats this same thing over and over and over. It is driving me MAD and I can't get on the internet with the laptop.

    First of all I asked my computer tech friend and he doesn't know what to do. I asked his computer tech teacher and he doesn't know. I tried calling Dell and they gave me bull**** about, "You need to replace the mobo and it's going to cost 100s of dollars."

    So, if anyone can help me I would appreciate it.

    Also I did install the correct drivers so that eliminates that question.
     
  2. SNGX1275

    SNGX1275 TS Forces Special Posts: 12,690   +334

    Might want to look into any possible firmware updates for that card, probably not real likely to find any.

    Another solution would be to buy a PCMCIA network card.
     
  3. jwill

    jwill TS Rookie

    You might have already tried this but here goes, try uninstaling the network card and restarting laptop re-install drivers. you could also check the cable could, be faulty.
     
  4. Coolmatt

    Coolmatt TS Rookie Topic Starter Posts: 141

    Tried it...lol. I guess I might have to go with a Network PCMCIA Card...oh well, not that it really makes a difference.
     
  5. DreamMate

    DreamMate TS Rookie

    small hint

    did you check the WMI service ? is it started ? or desabled?

    sometimes , it could be desabled after spyware attack , and even you remove the spyware, you got to start it manually.
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.