TechSpot

Problem with Intel Audio Studio

By OnePanda
Jun 10, 2005
  1. Hey, well I just downloaded/installed intel audio studio.
    Problem is when I click on the .exe it starts the program, but nothing else....I can't see the app. or anything. I open task manager and it says its running (using 95%+ of the cpu). I can try opening it again but then there are just multiple instances of the program open and I can't seem to view/work with it.
    Thanks for any suggestions.
     
  2. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Go HERE and read my post.

    What mobo do you have?

    Make sure you have downloaded the correct file for your mobo.

    Regards Howard :D
     
  3. OnePanda

    OnePanda TS Rookie Topic Starter Posts: 19

    Ah ok, thanks for the link

    mobo: dell dimension 8200
    cpu: p4 2 ghz
    hd: seagate barracuda ATA 80gb
    ram: 512mb
    gfx: nvidia geforce 4 mx420 64mb
    sound: Intel 82801BA(M) ICH2 - AC'97 Audio Controller [B-4]
    os: windows xp pro sp2


    And as for the right version for my mobo, I only saw one intel audio studio version so I got that one.
     
  4. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Take a look HERE it may help.

    Regards Howard :grinthumb
     
  5. OnePanda

    OnePanda TS Rookie Topic Starter Posts: 19

    How can I find out my board ID?? I tried using their Board ID Tool, but all it does is open a blank window in firefox :s
     
  6. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    If you download the free Everest programme, it will give you lots of info about your system. You will find a link to the programme HERE

    Regards Howard :D
     
  7. OnePanda

    OnePanda TS Rookie Topic Starter Posts: 19

    I did that but still didn't get a board ID =/
     
  8. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Just tried to download the board id tool myself. It doesn`t work with Firefox, but it`s ok with IE.

    Regards Howard :D
     
  9. OnePanda

    OnePanda TS Rookie Topic Starter Posts: 19

    haha...thanks but now it looks like I dont have an intel(r) desktop board =/
     
  10. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Well, that would explain why you can`t get the programme to work.

    Regards Howard :cool:
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...