TechSpot

Problem with new motherboard and CPU

By richelle82
Sep 30, 2007
  1. Im new to the boards and am in need of some assistance.

    I just replaced my mother board and CPU and when I turn on my computer it beeps. Its almost like it keeps trying to post (same beep repeating itself after a short pause).

    Motherboard: K8M890M2-V Socket 939 Micro ATX
    CPU: AMD Athlon 64 X2 3800+ 2.0GHz Dual-Core
    Memory: PC3200 512mb

    I've tried reseating the memory, clearing CMOS and havinging nothing connected to the board but the CPU and memory.

    Its not turnning on the monitor (onboard video) so I am not getting any error messages.

    Any help would be greatly appreciated. Thanks!
     
  2. Tedster

    Tedster Techspot old timer..... Posts: 10,074   +13

  3. Daveskater

    Daveskater Banned Posts: 2,031

    Hello, richelle82, and welcome to Techspot :wave:

    Please take a look at the following threads to make your experience here as enjoyable as possible :)

    Message for all newcomers

    SNGX1275's Guide to making a good post/thread

    The Techspot FAQ

    If you could take a minute to fill in some of your profile information that would be helpful to all members of the forum :)
    Knowing someone's location in the world can be extremely helpful, even if you just put a country.

    Also remember to post any problems or questions that you have in the appropriate forums

    With regards to your problem, the beep code should tell you what's wrong, so hopefully tedster's link will be all you need :)
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.