TechSpot

Problem with video streaming/playing

By diecast8891
Jul 17, 2005
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Please Help;

    i have an Nvidia GeForce Fx 5200 video card operation on windows xp Pro, and when i try to play/ stream videos, the video quality is bad, and everything seems red-ish, but is still visible. Everywhere else the images are normal, while playing video games for example, and are not red-ish.

    Thank You Very Much for Your input.
  2. StoZzy_RoX

    StoZzy_RoX TS Rookie

    Same thing here

    I got a 6800, but i'm havin the same problem. My games n stuff still work, but all my movies have like a redish coating to it, and it all seems brighter. I tried multiple different file types, n if it's video, it's screwed up. I tried updatin the drivers, didnt work either. I'm at a loss, and it sux cause i got A LOT of movies... that's almost the only thing i use this beast for... movies n games. If anybody can help out here it'd be appreciated.
  3. StoZzy_RoX

    StoZzy_RoX TS Rookie

  4. diecast8891

    diecast8891 TS Rookie Topic Starter

    Thank You

    wow man, thank you soooooo much, it worked perfectly.

    i was struggling with that for like 2 months already.

    once again, thanks a lot
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.