TechSpot

Problems with motherboard

By Ace630
Jul 23, 2007
  1. Hi again
    I've had this problem for a while now but never bothered with it before and am now gettin a new motherboard anyways but I would still like to know what happened to my other one
    One day I just started my computer up and it just didn't beep
    Everything else worked fine as I could hear the HDD boot up and stuff
    I have tried different RAM in it but did not work
    I have also tried the CPU in a different computer and it worked
    I tried removing all added on stuff like my graphics card but still nothing
    I would really love to get this working so I don't need to get a new motherboard
    This motherboard is a few years old
    Can anyone help pls
    Thx in advance
     
  2. riekmaharg2

    riekmaharg2 TS Rookie Posts: 137

    Your PSU might have broke and isnt giving your computer enough power, try another PSU.
     
  3. Ace630

    Ace630 TS Rookie Topic Starter Posts: 24

    I have tried another one but no luck
    I have also tried that power supply on another computer and it worked fine
     
  4. riekmaharg2

    riekmaharg2 TS Rookie Posts: 137

    what wattage was the different PSU.
     
  5. Ace630

    Ace630 TS Rookie Topic Starter Posts: 24

    I'm not sure what the voltage was as i have not got the power supply anymore
     
  6. riekmaharg2

    riekmaharg2 TS Rookie Posts: 137

    because the one you tryed may not have been powerful enough. Other than that it must be your motherboard that is broken.
     
  7. riekmaharg2

    riekmaharg2 TS Rookie Posts: 137

    Have you tryed resetting the bios?
     
  8. Ace630

    Ace630 TS Rookie Topic Starter Posts: 24

    Yeah tried that and resetting the cmos but still nothing
    I have tried nearly everything on the guide that is on this forum in another section but it didnt seem to do anything
     
  9. riekmaharg2

    riekmaharg2 TS Rookie Posts: 137

    Must be the motherboard thats gone then.
     
  10. Ace630

    Ace630 TS Rookie Topic Starter Posts: 24

    Thats what I was guessing too
    Also I don't think that the heat sync falling off helped
     
  11. riekmaharg2

    riekmaharg2 TS Rookie Posts: 137

    definately not, lol
     
  12. Ace630

    Ace630 TS Rookie Topic Starter Posts: 24

    Oh well looks like getting a new one is happening then
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...