TechSpot

Problems with uploading pictures on Gallery

By Sean
Jan 23, 2006
Post New Reply
  1. When ever i try to upload a picture in gallery, or anywhere in my gallery, uhh, it says
    The connection was reset
    The connection to the server was reset while the page was loading.

    * The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
    moments.

    * If you are unable to load any pages, check your computer's network
    connection.

    * If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
    that Firefox is permitted to access the Web.

    I dont have a firewall running(windows xp pro corp edition), And i turned Mcafee firewall off. It displays this when i try to upload when in Firefox ver(1.5) And It says Server Not found! in I.E..Im lost, does anyone else have this problem? :confused: :confused:
     
  2. Athena

    Athena TS Rookie Posts: 66

    Yes problems in the gallery I have also had would be I upload an image it shows its there until I leave the site then come back then it is gone.
    Also when I try to look at the gallery by the "Recent Date" sort option as soon as I try to go to page 2 it reverts to alphabetical sorting.
    bummer that :confused:
     
  3. Athena

    Athena TS Rookie Posts: 66

    checked today and the recent post problem is still there. Also I uploaded another image to see if this one sticks or not. Update, tomorrow :D

    Edit: OK its tomorrow and the image is still up!! :angel:
    Well that is good news that it worked now to find cool stuff to up-load. ;)
     

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...