TechSpot

Program doesn't open

By Alex.A
Jul 19, 2007
  1. I have ArchiCAD 8 installed on my computer for some time and it was working fine until now. It simply doesn't open. It shows that it's loading, the window appears but after that, it shuts down. I didn't changed any settings, I don't know what's the problem. I also re-installed the program, still no result. Maybe you can help me.
     
  2. CCT

    CCT TS Evangelist Posts: 2,653   +6

    How are you launching it? From a NEW desktop shortcut or Start>All Programs ?
     
  3. Alex.A

    Alex.A TS Rookie Topic Starter Posts: 73

    I launched it in the both way but it is the same: doesn't open.
     
  4. CCT

    CCT TS Evangelist Posts: 2,653   +6

    Are there any coloured flags showing in Admin Tools>Event Viewer?
     
  5. Alex.A

    Alex.A TS Rookie Topic Starter Posts: 73

    From where can I access Admin Services>Event Viewer?
     
  6. jobeard

    jobeard TS Ambassador Posts: 9,315   +618

    cp->admin tools->event viewer
    there you'll see sublists:

    system
    applications
    security​
     
  7. Alex.A

    Alex.A TS Rookie Topic Starter Posts: 73

    nevermind, thanks anyway guys but I chose the ultimate solution: reformatting my PC and reinstalling Windows XP. Now everything is back to normal but I have a lot to catch up.
    :)
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...