TechSpot

sata installation problem

By svek
May 22, 2005
  1. im trying to set up raid on my computer. and i put in the windows cd, restart and press f6 to load up the sata drivers. i then press S to actually install the drivers off a floppy it gives me this error "an unexpected error (0) occurred at line 962 in d;/nt/private/ntos/boot/setup/oemdisk.c." wth does this mean.
     
  2. SOcRatEs

    SOcRatEs TechSpot Paladin Posts: 966

    With my sata

    With mine I had to use a fresh floppy and make sure it wasn't
    bootable.(though I'm not sure if sys files make a diff)
    Also check for any newer sata drivers @ your MoBo site.
    G'Luck :slurp:
     
  3. svek

    svek TS Rookie Topic Starter

    at the time i didnt even have a floppy in the drive. later on i actually unplugged the drive altogether.
     
  4. SOcRatEs

    SOcRatEs TechSpot Paladin Posts: 966

    Ok....

    then that makes sense.

    You'll need to look on the cd that came with MoBo for
    sata drivers or get them from MoBo mfg site.
    Boot to your windows cd and after you press f6 you need to supply win x,
    x= (which ver of windows?)
    with the drivers on a floppy. When you press S windows
    will look to your floppy drive, by default for the drivers needed. :hotbounce
    G'Luck
     
  5. svek

    svek TS Rookie Topic Starter

    ok i put in the floppy drive and the floppy with the drivers on it. (the drivers off my driver disk for my mobo). same error. im trying to install windows 2k btw
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...