TechSpot

Server move : post file attachments not working

By Arris
Dec 18, 2002
Post New Reply
  1. Since the move I haven't been able to attach any files to my posts, been trying to post in the "What does your desktop look like" thread. Either its not working or I'm just going mad, both are quite plausible.
     
  2. poertner_1274

    poertner_1274 secroF laicepS topShceT Posts: 4,172

    That stinks Arris, but the good news is that we have finally switched servers :)
     
  3. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 7,058   +645

    Could you please try again and let me know if it's still not working?

    Also, I should mention that all vB hacks will be re-applied hopefully before the weekend.
     
  4. poertner_1274

    poertner_1274 secroF laicepS topShceT Posts: 4,172

    That's cool, because I think a lot of us got spoiled with that quick reply window. I know I did.

    Just keep us posted :)
    You are doing a great job
     
  5. Arris

    Arris TS Evangelist Topic Starter Posts: 4,606   +287

    Still not functioning. But I'm sure I can survive ;)
    Good job on the server move in general though :D
     
  6. MrGaribaldi

    MrGaribaldi TechSpot Ambassador Posts: 2,512

    Yeah, I hardly noticed that we'd switched servers..

    poert> Yes, that sure was nice... Glad it's coming back too :)


    Julio> Great work on the move, and keep up the good work :)
     
  7. Vehementi

    Vehementi TechSpot Paladin Posts: 2,704

    I find your lack of faith disturbing.

    And yes indeed on good server move.
     
  8. PHATMAN5050

    PHATMAN5050 TS Rookie Posts: 593

    :( That's P66's line! lol

    All in all, very smooth switch-over. Will the techspot.com name be moving also or will we always have to connect through this ip?
     
  9. Vehementi

    Vehementi TechSpot Paladin Posts: 2,704

    The DNS entry will be back probably about the same time as the hacks, since Julio will go for an all-nighter probably with them...
     
  10. chanmomi

    chanmomi TS Rookie

    I'm also not able to add attachments to my posts right now. Can't tell from this thread - is there an expected date on getting this working again? Dying to add my latest log files! :)
     

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...