Slowdown with firefox

By theintrospect
May 4, 2009
  1. Hello, I am having an issue with some web pages being non responsive when they are loading. Only certain web pages do this though, ex. If anyone has had this issue and could help, please do. Thank you.

    Specs: Intel Core 2 duo @2ghz, 4gb RAM, 320gb hd, ati radeon hd 3650. it's a Toshiba Satellite Laptop
  2. thehighroad

    thehighroad TS Rookie Posts: 45

    if you have a spyware scanner or antivirus i recommend you use it.

    free options:

    Comodo Firewall Pro (Incl. antivir)
    Spybot S&D
  3. theintrospect

    theintrospect TS Rookie Topic Starter

    I have avg, malware bytes, superspyware scanner, and tune up utilities and I have ran a full scan on all.
  4. thehighroad

    thehighroad TS Rookie Posts: 45

    This simply may be an incompatibility with something and firefox. Try visiting these same sites on a different browser (do you have ie8 installed?). I know your scanners by name only and cannot provide specifics, however maybe one is causing a conflict? (i.e. scanning pages or something stupid)
  5. jobeard

    jobeard TS Ambassador Posts: 9,151   +598

    I am strickly a FF user and responds just fine thank you. Trying a different browser might be of some value, but ONLY to show that the site (or some sites) are $^%& written for IE only. Opera can be useful as it can pretend to be IE :)

    Responsive; Some sites are just poor due to the path from you to the server being excessively loaded or having problems. Heck, from S. Calif, there are times that this site does not respond due to errors in Texas (but not this web server).
  6. theintrospect

    theintrospect TS Rookie Topic Starter

    Just making sure it's nothing to worry about.
  7. Rig

    Rig TS Rookie Posts: 23

    might sound a bit basic, but have you tried cleaning everything out like your cache and cookies? and if that doesn't work try reinstalling.
  8. theintrospect

    theintrospect TS Rookie Topic Starter

    Yes, I have done scans and cleared data. This is the Only problem I run into now. I just dont understand how everything is in awesome working condition on my laptop except for this. I have checked all services and processes running after many restarts and everything is fine.
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...