Sound Problems, Reduced Performance And i Dont know Why!

By EsTeBaNo
Dec 13, 2006
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Hello
    I've been having some sound Problems, And Reduced performance and i really dont know why Heh...
    I Made a Lavasoft ad-aware scan, Nothing... When Opening a Webpage the sound seems to be slowed down badly and The mouse is moving slow... I Dont know why, i already used Diskeeper to defrag, and boot defrag also cleaned cookies and all temp files with CCleaner, Fixed any Registry problems also with CCleaner and... Thats all i guess... I dont know whats going on
    Please Help Me!
    Heres my HijackThis Log.
    Thanks a Lot!
    Edit. I also updated my Vid card drivers
  2. howard_hopkinso

    howard_hopkinso Newcomer, in training Posts: 25,948   +17

    Your system has at least one nasty infection.

    Go and read the Viruses/Spyware/Malware, preliminary removal instructions. Follow all the instructions exactly.


    Post fresh HJT and AVG Antispyware logs as attachments into this thread, only after doing the above.


    Regards Howard :)


    This thread is for the use of EsTeBaNo only. Please don`t post your own virus/spyware problems in this thread. Instead, open a new thread in our security and the web forum.
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.