TechSpot

Source crashes to desktop recently

By aznpat
Dec 28, 2005
  1. I'm running an Intel P4 2.4 GHz (oc to 2.5 GHz) with 512MB of DDR333 and a newly installed BFG Tech FX5500OC with 256MB. After upgrading to this card (and all the new drivers) whenever I run HL2 or CSS the program crashes at the initializing screen. The CSS tab shows up in the taskbar but seems to minimize and is never seen again.

    I never had this problem when I had my ATi Radeon 9200 128MB installed. I also play America's Army (UE 2.5) which is still running fine. I the last time I played CS was on the 9200 and this was before the new skins came out. ...Darwinia Demo works fine...

    Any help is appreciated...thnx :blackeye:
     
  2. aznpat

    aznpat TS Rookie Topic Starter

    Anybody got any ideas?!? I need to play CSS!
     
  3. swker98

    swker98 TechSpot Paladin Posts: 1,077

    did you install the drivers that came with the 5500 and uninsall all the ati drivers
     
  4. aznpat

    aznpat TS Rookie Topic Starter

    Yes I uninstalled everything and installed the newest Forceware drivers.
     
  5. swker98

    swker98 TechSpot Paladin Posts: 1,077

    download the lattest half life 2 updates and try soem older forceware drivers
     
  6. mailpup

    mailpup TS Special Forces Posts: 6,979   +362

    Go to Steampowered.com and check their FAQs under their Support heading. There is one that seems to address this issue. Click here
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...