TechSpot

System has recovered from a serious error. again

By Vancouverite
Jan 8, 2010
  1. What does this mean?
     

    Attached Files:

  2. strategic

    strategic TechSpot Paladin Posts: 1,020

    The code shows you have a fault with the video (possibly the driver).
    If you tell us what your PC specs are, o/s you're using,
    what you're doing at the time it happens, etc. it might help pinpoint the problem.
    If you post your dump files, it would also help.
     
  3. Vancouverite

    Vancouverite TS Rookie Topic Starter Posts: 26

    Ive been running GRID with my radeon 4550HD 512mb card on a 32bitXP Pent 4, 3g ram. just got the card 4 christmas. it seems to work fine with all other games like FSX on medium to mediumhigh settings,Just Cause on full settings...
    And what are dunp files? Thanks. O and how do i make it so my specs come up on every message or cant i do that?
     
  4. strategic

    strategic TechSpot Paladin Posts: 1,020

    If you want to post your specs, click on 'edit' next to profile on the upper left of the screen after you log in.
    When your control panel comes up, "system specs" is the 3rd one down the list - add your details there.
    Since you did mention that you're using XP, in the "\WINDOWS\Minidump" directory, there are small files with the "dmo" extension. If you can attach at least 5 of them on your next reply, it should help clarify the problem.
     
  5. Vancouverite

    Vancouverite TS Rookie Topic Starter Posts: 26

  6. Vancouverite

    Vancouverite TS Rookie Topic Starter Posts: 26

    now several of my games are getting various crash errors associated with directx or load errors. it seems to be getting slowly worse... :O
     
  7. strategic

    strategic TechSpot Paladin Posts: 1,020

    First, I'd like to ask how long ago it has been that you ran Windows Update.
    The problem is most likely with your drivers. If it has been a while since the update, please do so.
    If it has been done recently, try a driver "rollbacl" for your video driver.
     
  8. Vancouverite

    Vancouverite TS Rookie Topic Starter Posts: 26

    I have the most recent windows update. This all started when i installed GRID. First, i had my Video drivers just updated from the CD, then after this **** started happening i downloaded the latest drivers. it didn't seem to help.

    for some reason a Norton360 service pack installed and after that my cpu's been running better...but not sloved!

    i was hoping to find a solution to the problem... not just uninstalling what i bought or rolling back my drivers.
    is there somthing else i can give you to look at?
     
  9. Vancouverite

    Vancouverite TS Rookie Topic Starter Posts: 26

    ---"bump"---
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...