TCP-IP and missing drivers. Vista

By rev_olie
Nov 30, 2008
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Hi

    My Vista system has become a bit unstable recently. I'm sure its due to my wireless card as it keep loading the connection and the other day gave me a BSOD but i missed the stop code.

    However looking on event viewer there are some other thing that seem to be going wrong quite allot that i would like to clear up that searching has proved to bring up numerous different results

    1
    Can anyone share any light into this message brought up in EW
    I'm not sure as to why its there but i seem to loose my Internet connection allot and this seems to be around the right time each period

    2
    What doest it mean by this:
    Is it just driver that aren't there for start up that need reinstalling?

    3
    Now as for number 3 i think it may be linked to part 2. Under device manager under USB controller i have a yellow mark under:

    1x NEC PCI to USB controller
    2x USB root hub

    I have other on there that aren't effected but called the same thing

    If you can share any light on this it would be fab
  2. rev_olie

    rev_olie TechSpot Maniac Topic Starter Posts: 598

    by the way for the USB problems for part 3 thay all have this under the description

Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.