Thumbnails not showing

By Sti_Brumby
Aug 25, 2005
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. hi, i'm requesting some help on a problem with thumbnails. i'm trying to view the video's i have that "used to" work and one day they stop showing the thumbnail view. I'm not sure if it was a program that changed it so i can't see them anymore. all help is welcome thanks
  2. howard_hopkinso

    howard_hopkinso Newcomer, in training Posts: 25,948   +17

    Hello and welcome to Techspot.

    Would you please take a few moments to read this post. A message for all newcomers. Thanks.

    If you click on view at the top of the window where you video files are, and select thumbnails, does this solve your problem?

    Regards Howard :wave: :wave:
  3. Sti_Brumby

    Sti_Brumby Newcomer, in training Topic Starter

    thats the first thing i checked. This is the reason why i've posted here as it's not showing up. It's only showing 1 or 2 of them,. not all of them. i've tried the things i found serching the forums like in regedit but still dosn't work. It's liek 1 day it was working and it's not doing in anymore?
  4. howard_hopkinso

    howard_hopkinso Newcomer, in training Posts: 25,948   +17

    Maybe doing a system restore to before the problem occured will help.

    Do your pictures etc still show up as thumbnails?

    Regards Howard :)
  5. Sti_Brumby

    Sti_Brumby Newcomer, in training Topic Starter

    yep, the picture's work fine.
  6. Sti_Brumby

    Sti_Brumby Newcomer, in training Topic Starter

    come up with anything yet?.
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.