Very Annoying SATA problem

By madcatmk2123
Aug 21, 2007
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Hi, I posted about this problem before, but now I am forced to reinstall becasue of it and figured I'd ask one my time before I start hotglueing as a last resort.

    For some reason my SATA HD Cable keeps "coming loose" and is constantly disconnecting the drive when using or causing boot failure because the drive is disconnected. I have never heard of this happening before, and I have a external SATA drive that never seems to have this problem despite having more connection points along the way.

    I have swapped multiple SATA cables out and they all seem to do the same thing. I think the problem is the MB and the HD, but I am not sure as sometimes moving one a bit fixes it, and others moving both fixes it for the moment. Any one have a solution to this before I hot glue the cable connectors down, or at least had this problem as well? By the way, the SATA connection is the L type if that helps. Thanks.
  2. nickc

    nickc TechSpot Paladin Posts: 1,623

    actually hot glue will work, not that I am suggesting it but I have seen it done on SATA hard drives and on the connector on the MB.
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.