TechSpot

Video Troubles Off The Monitor....

By Adonis 27
Jul 30, 2007
  1. Hi, i recently got a new computer, that has 3 GB memory, 400 HD, n AMD 64x2.

    i like to play games and watch a lot of movies on my computer, so i had to get a new video card, i got the ATI Radeon X1650

    i was told it runs great with games and movies, so i got it. It does work great on my monitor, but when i unplug my monitor, n plug it in to a TV, the video quality is all choppy.

    any suggestions? I've already updated the drivers by the way. Thanks for any help.
     
  2. Ididmyc600

    Ididmyc600 TechSpot Chancellor Posts: 2,251

    Hi

    How are you connecting it to the TV, sepcify cable and sockets.

    Codecs can also be an issue have you got all the needed ones.

    Have you updated Direct X to the latest version.

    Regards
     
  3. Adonis 27

    Adonis 27 TS Rookie Topic Starter Posts: 31

    ive updated everything (direct x and codecs). The videocard came with HD-TV connections (an S-Video w/the green/blue/red inputs), BUT i'm using an S-Video connection with the regular yellow/white/red connections....do you think that's the problem?
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.