TechSpot

Virus problems.

By bouf 51088
Sep 24, 2006
  1. i have attached my hijackthis log. now i'm ready to learn =)
     
  2. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Hello and welcome to Techspot.

    I have moved your post to it`s own thread. It said quite clearly that the thread you posted in was for the use of someone else.

    Your system is infected with a variety of nasties.

    Go HERE and follow the instructions exactly.

    Post fresh HJT and Ewido logs as attachments into this thread, only after doing the above.

    Regards Howard :wave: :wave:

    This thread is for the use of bouf 51088 only. Please don`t post your own virus/spyware problems in this thread. Instead, open a new thread in our security and the web forum.
     
  3. bouf 51088

    bouf 51088 TS Rookie Topic Starter

    My Hijackthis log

    I have uploaded my log here, sorry about the other thread, i didn't see the red print.
     
  4. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    I have merged your new thread into this one. Please continue to post in this thread.

    You must follow the instructions in the link I gave you.

    Then, post fresh HJT and Ewido logs into this thread.

    Regards Howard :)

    This thread is for the use of bouf 51088 only. Please don`t post your own virus/spyware problems in this thread. Instead, open a new thread in our security and the web forum.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...