TechSpot

What does your desktop look like?

By Phantasm66
Feb 10, 2002
Post New Reply
  1. Come on! I still want to see those desktops!!

    [​IMG]
    Windows 2000 Advanced Server
     
  2. Phantasm66

    Phantasm66 TS Rookie Topic Starter Posts: 6,504   +6

    The Emperor will show you the true nature of the Force!

    [​IMG]
    Red Hat Linux 7.2 with Ximian GNOME.
     
  3. Ai Hate

    Ai Hate TS Rookie Posts: 321

    muwahahaha....
    one of 3DSForum's greatest thread ever has returned....

    please await another of my BS post....
     
  4. ss1

    ss1 TS Rookie Posts: 106

    I'll post mine quite soon :).

    On the old forum this topic 8 pages or so :).



    ss1.
     
  5. TS | Thomas

    TS | Thomas TS Rookie Posts: 1,327

    Ya know, Winfdows XP is the only OS that I actually leave the desktop background on for ;)
    [​IMG]
     
  6. Vehementi

    Vehementi TechSpot Paladin Posts: 3,199

    Interesting My Documents folder Tom...What's in the extigy and geforce4 folders? Demos? I noticed you don't have that hardware...
     
  7. Bobes

    Bobes Runner Posts: 72

    I can fit more than one pic into a post without replying to myself ;)

    Here's all eight pages of the original: http://207.115.70.83/forum/read_msg.php?tid=398&forumid=ubb5&offset=0

    Here's what my Windows 98 desktop looks like

    [​IMG]

    Here's my laptop's Windows 2000 desktop :)

    [​IMG]

    As you can see, the menus are transparant.

    Here's some of my other previous desktops, as taken from the Windows Custimization guide ( http://www.3dspotlight.com/tweaks/win9x_customization/index.shtml )

    [​IMG]

    BlueSteel is an all-time favourite of mine. This perticular screendump is of Windows 98 with Litestep as the shell:

    [​IMG]

    This is closest to what my desktop currently looks like, nice & clean:

    [​IMG]
     
  8. ss1

    ss1 TS Rookie Posts: 106

    [​IMG]

    It looks small because a its scaled down from 1600x1200.


    ss1.
     
  9. poertner_1274

    poertner_1274 secroF laicepS topShceT Posts: 4,745

    My background is kind of a commemorative on still. I am not gonna post my actual desktop picture, but I will put the picture link that i have it set to.

    Here ya go.
    [​IMG]

    Oh yeah I keep my desktop pretty clean. The only icon I have on it is the recycle bin. I keep all my shortcuts in my taskbar. It just looks better to me that way.
     
  10. SNGX1275

    SNGX1275 TS Forces Special Posts: 12,627   +320

    And yes the first one is 1920x1440 on a 17" Monitor

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  11. Didou

    Didou Bowtie extraordinair! Posts: 5,899

    Twin View but only one has the icons so...

    [​IMG]
     
     
  12. TS | Thomas

    TS | Thomas TS Rookie Posts: 1,327

    Folders for for guides/reviews I'm working on, for stuff I haven't got yet though its mostly just specs listed in them.
     
  13. DaveSylvia

    DaveSylvia TS Rookie Posts: 127

  14. Didou

    Didou Bowtie extraordinair! Posts: 5,899

    I previously asked if it were possible to resize images on the jawbreaker forum & the answer was no. Is it still not possible with vB Code ?
     
  15. Mictlantecuhtli

    Mictlantecuhtli TS Evangelist Posts: 4,916   +9

    My primary OS

    [​IMG]
     
  16. PanicX

    PanicX TechSpot Ambassador Posts: 830

  17. 3DD

    3DD TS Rookie Posts: 51

    Bobes where did you get the caribean wallpaper on your laptop from, can you give me a link?

    much appreciated.:cool:
     
  18. Bobes

    Bobes Runner Posts: 72

    I will email it if you want. You have chosen to hide your adress, so just email me & I will reply.

    The pic was originally from a website belonging to one of 3DS' forum members. The topic was something like "know any high resolution wallpaper sites" in General Disscussion. I searched the old forum for it but got no results.
     
  19. Didou

    Didou Bowtie extraordinair! Posts: 5,899

    Hmm

    Is it me or is almost everybody here running their desktop above 1024*768 ?

    Poor me & my 17" screen :(

    Need to save a few more months & get those 50 lbs of 19" screen lovin' on my desk :p
     
  20. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,565   +333

    boring, huh ?

    [​IMG]
     
  21. Bobes

    Bobes Runner Posts: 72

    Re: Hmm

    My 17"er supports 1940 x 1440, albeit at 60Hz. I usually work at 1600x1200, in which I can get a usable 85Hz. Although I know 21" monitors that only support 1280x1024. I think you just need a "good" monitor rather than a big one :p

    But yes, large resolutions are nice :)
     
  22. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,565   +333

    I'm on a 19" monitor and still using 1024x768.
     
  23. Mictlantecuhtli

    Mictlantecuhtli TS Evangelist Posts: 4,916   +9

    *removed because of low free space on server*
     
  24. SNGX1275

    SNGX1275 TS Forces Special Posts: 12,627   +320

    Re: Hmm

    Guess its just you, the screen shots I posted were 1280x1024 on my 17" @75. Will go up to 1900x1440 but only @60 which makes it look real bad.
    I agree with Bobes because my old 17" looked bad at anything above 1024x768, occationaly I'd bump it to 1152x864 or whatever that resolution is, but it didn't look as good as I'd have liked.
     
  25. Rick

    Rick TechSpot Staff Posts: 6,305   +52 Staff Member

    My desktop is usually 1280x1024 anymore.

    110kb

    [​IMG]
     


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.