TechSpot

winfast A350

By Blade18
Jun 23, 2005
  1. hi
    i have a leadtek winfast A350 when i put to my system it beeps and nothing comes up my motherborad is a asus p4s800. i have tryed it on my a p4p800 deluxe and it work and i have also tryed it on a K7 Triton GA-7S748 motherboard and it does not work


    thank you for ur help
     
  2. kol_indian

    kol_indian TS Rookie Posts: 316

    so ur getting continues long beeps is it????
    or
    it is single beep with now display

    check this post if it is any error
    http://www.techspot.com/vb/topic17013.html

    also it might be that the card is not seated properly so trying checking if it is locked also might be a that there might be moniter problem so check ur moniter

    :grinthumb
     
  3. Blade18

    Blade18 TS Rookie Topic Starter

    this is the beep error i getting
    one long, three short
    it mean that the card is missing or the graphic merony is bad or
    i have seen this Keyboard Controller failure
     
  4. Blade18

    Blade18 TS Rookie Topic Starter

    i have tryed reseating it like a million times
     
  5. kol_indian

    kol_indian TS Rookie Posts: 316

    The problem might be with the AGP port and if so nothing can be done as far as i know with this card it might support some other card try the customer care for the motherboard and ask them
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...