TechSpot

Audigy NOT working

By n1ck
Feb 21, 2003
  1. Ok I've done like 5 system restores (all not helping at all) and I have tried to reinstall SB Audigy but whenever it installs, it adds like a taskbar, some media players, and they always pop up as errors, and also, the audigy doesnt put out any sound.

    yes the volume , cords, plugs, device is selected, what else should i do?
     
  2. vassil3427

    vassil3427 TS Rookie Posts: 640

    Download and install the latest Audigy drivers from creative, I had a similar problem upon reformatting recently, that fixed it though...
     
  3. poertner_1274

    poertner_1274 secroF laicepS topShceT Posts: 4,172

    Another thing you might want to look into is the PCI slot it is seated in. It might have gone bad, but not all the way. Try getting those drivers, and if that doesn't help, try to reseat it in the same slot or choose a different one. If it is still not working, please post back and we will try again.
     
  4. quake2foreva

    quake2foreva TS Rookie

    If your running xp pro you need SP1 installed otherwise its not going to work no matter what u do.
     
  5. n1ck

    n1ck TS Rookie Topic Starter Posts: 16

    Just installe the new SB drivers from 31/12/02

    But its still not working, and im still getting the CTHelper, Creative Taskbar, and another error about the creative program.
    In the ctrl bar the only thing that is there is the SB Audigy drivers, nothing about the CThelper or the taskbar!
     
  6. StormBringer

    StormBringer TS Rookie Posts: 2,244

    Where did you hear this? This is simply not true. I would like to see the source of your claims though.
     
  7. StormBringer

    StormBringer TS Rookie Posts: 2,244

    Try uninstalling the old version before installing the new ones.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...