TechSpot

Black screen after installing new ATI Catalyst 5.6

By chris5442x
Jun 14, 2005
  1. I get a black screen right after start-up when installing the newest ATI Catalyst 5.6 on my Radeon 9550. System works fine until I install these drivers. :unch:
     
  2. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Hello and welcome to Techspot.

    Is there some reason why you want to install the latest drivers?

    If your system is fine with the drivers you have been using, then leave it at that.

    Regards Howard :wave: :wave:
     
  3. chris5442x

    chris5442x TS Rookie Topic Starter

    the reason why i want to upgrade is because the drivers are the stock drivers that come with the card and I can not play the newer games that come out.
     
  4. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    I see. Have you tried any of the previous drivers?

    You may need to completely uninstall the current drivers first.

    Download Driver cleaner from http://www.drivercleaner.net/

    Uninstall all ATI entries from add remove programmes, then run the cab cleaner, followed by driver cleaner. Reboot your system and install the version of the drivers you want.

    Regards Howard :cool:
     
  5. chris5442x

    chris5442x TS Rookie Topic Starter

    yeah I was wondering what previous driver works best for that card.
     
  6. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    I couldn`t tell you that, cause I use Nvidia.

    I`m sure someone on these boards will know the answer though.

    Regards Howard :)
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...