Can't post comments in gallery

By CMH
Jul 16, 2007
Post New Reply
  1. Is it just me, or is Techspot suffering from some problem or another?

    I've tried posting some comments in the gallery yesterday and today, on both FF and IE7, and they both don't work. These are on 2 different internet connections/computers btw, so I reckon its probably something on the Techspot side which is causing problems....
  2. LinkedKube

    LinkedKube TechSpot Project Baby Posts: 4,265   +41

    I have the same problem bud.
  3. halo71

    halo71 Newcomer, in training Posts: 1,289

    Same problem here as well!
  4. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,524   +312

    Give me until tomorrow and I will see what's up with that. Thanks for your understanding.
  5. CMH

    CMH TechSpot Chancellor Topic Starter Posts: 2,572   +9

    Just giving a heads up, thats all :D
  6. dustin_ds3000

    dustin_ds3000 TechSpot Chancellor Posts: 1,128

    i got it here too
  7. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,524   +312

    Ok should be working now, thanks for the heads up!
  8. CMH

    CMH TechSpot Chancellor Topic Starter Posts: 2,572   +9

    Beautiful! It works!! Thanks Julio!

    Now, back to spamming the gallery.....


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.