TechSpot

Computer will not boot, at all.

By Dlrnc3
Jan 18, 2007
  1. My computer will not longer boot. I don't get any beeps from POST or a video signal. The power comes on and all of the fans spin and LEDs come on, but other than that nothing happens. This has happened suddenly, I did not install anything new either

    ASUS A8N-SLI mboard
    ATI Raedon x1300 Pro gfx card
    AMD 3000+ 1.8Ghz
     
  2. Rik

    Rik Banned Posts: 3,814

    Have you made any attempt to fix this problem yourself, if so please list what you have tried!
     
  3. alidabiri

    alidabiri TS Rookie Posts: 441

    does the mobo have a cpu power line that plugs onto the cpu? (other than the 20/24 pin) main power supply?
     
  4. Dlrnc3

    Dlrnc3 TS Rookie Topic Starter

    There is a 4-pin thing towards the top, its plugged in.

    I've tried to fix it myself but I dont know too much, i took everything apart and slowly put it back togather nothing looks damaged physicially but you cant ever really tell. If i were to guess my mobo is bad, but im posting here kinda depritely to see if there are other options. I cleared CMOS but it didnt do anything.
     
  5. Rik

    Rik Banned Posts: 3,814

    Do you get any beeps from your PC at all??
     
  6. Dlrnc3

    Dlrnc3 TS Rookie Topic Starter

    nothing, no lights on the front either. all the fans are spinning and the light on the boad itself is green like always. other than that, nothing happens
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...