TechSpot

Facebook and some other sites dont work properly

By adokitkat
Oct 5, 2014
Post New Reply
  1. Hello
    I would like to know why this happened to me, because I really dont know ...
    everything was fine, all pages were working good, but then I left pc and when I came back, facebook and some other sites just dont want to load ... I see only text, no pictures etc.

    some screens

    http://bayimg.com/HaaAfaaGo
    http://bayimg.com/haaagAaGo

    its really weird because it just happens .. only thing I did was I installed zenmate for chrome last night, but its working good (I tried it to uninstall but nothing changed), paradoxly when its running I can access those pages without problem ... is it problem in my stuff or network provider

    ps: other pages are working normally

    please help, thanks (I am not native english speaker and I am writting this in hurry so acctualy sorry for grammar)

    and now this http://bayimg.com/kaaAIaAGo
     
    Last edited by a moderator: Oct 5, 2014
  2. mike1959

    mike1959 TS Evangelist Posts: 1,026   +51

    If this problem only started when you installed 'Zenmate' then you might try to uninstall it using 'Revo uninstaller'.
    Also try clearing the history from your web browser.
    Try using 'CCleaner', run the Cleaner and the Registry sections.
     
  3. JohnCB

    JohnCB TS Booster Posts: 118   +62

    What you are seeing is an issue with the browser loading CSS or talking to the CDN. This is pretty common when you're trying to force HTTPS for non-https connections or have your browser set to ignore insecure data.

    Unsurprisingly, "Zenmate" is advertised as an encrypted proxy solution. Which perfectly matches up what I am describing where your browser is rejecting data from the server.

    Disable/Remove Zenmate and I'm confident the problem resolves itself.
     

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...