Front USB worked but doesnt anymore

By ronald108
Sep 11, 2006
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Hi,

    As the title says I have a gigabyte motherboard and have had it for about 1 years with all parts under year old and I used to be able to use my front USB ports but it doesnt work anymore. tried my digital camera & Flash drive and they all worked but not anymore? any ideas? I have tried pluging it so many times restarted and no luck. I also just wondered could it be software issue like windows playing games on me? by the way all those devices still work fine in the rear usb ports.

    thanks in advance for your help.

    Ron
  2. korrupt

    korrupt Newcomer, in training Posts: 1,060

    If nothing is happening, the usb cable may just have come unplugged. Open up your case and make sure it hasnt accidentally become dislodged.

    Regards,

    Korrupt
  3. ronald108

    ronald108 Newcomer, in training Topic Starter

    Hi thanks for your quick response.

    I have tried checking the cord inside the case and that seems to be fine and its not dislodged. I even tried unplugging and replugging. Is there anything else I could be missing?
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.