TechSpot

full screen problem in WMP

By tizerist
Dec 18, 2006
  1. hi, sorry if this an obvious one, here goes:

    when i play mpeg clips in full-screen on my WMP10, the blue borders (with the progress bar) at the top and bottom sometimes disappear if i don't move my mouse, and reappear when i do, but recently they have been staying there, and not budging.

    how do i get these borders to disappear when i'm viewing stuff?

    hope someone can solve this.
    cheers peeps!
     
  2. kitty500cat

    kitty500cat TS Rookie Posts: 2,407   +6

    What are your system specs (motherboard, processor, video card, power supply, RAM)?
    --kitty
     
  3. tizerist

    tizerist TS Rookie Topic Starter Posts: 119

    no, i think tou misunderstood me :)

    its not a visual problem, its something in the settings.
    its a bit like when you leave your computer for a while, and the monitor turns itself off, but when you move the mouse, it comes to life again.

    WMP10 does the same sort of thing.
    its the sky blue bar at the bottom and top which contains the bar to tell you how far you are through the mpeg/dvd and also contains the play/stop buttons.

    i'm sure you must be able to remove them while veiwing.....

    any help appreciated
     
  4. N3051M

    N3051M TS Rookie Posts: 2,800

    there is a button on the top right hand corner, next to the "restore window" icon and X [close]. It looks like a draw-pin. Click it.
     
  5. tizerist

    tizerist TS Rookie Topic Starter Posts: 119

    ah, i do remember seeing something like that.
    i'll try it when i get home. nice one.

    edit: yes it worked. thanks alot!
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.