Help with hijackThis, slowing down after a while

By gurayerus
Jun 15, 2007
  1. Hello,
    My computer is slowing down after a while (5-10 minutes), the processor seems to be active 100%.
    I followed the guide for removing malware, but in general I could not make the scans until the end (I found somethink like "toonbar" with spybot but I could not remove it, and now I can't detect it)
    I attach to my message hijackThis, SmitFraudFix v2.195 and AVG Anti-Spyware - Scan Reports.
    Thanks for your help.
  2. momok

    momok TS Rookie Posts: 2,265

    Hi gurayerus and welcome to techspot. =)

    You have not posted the ComboFix log. Please do so in your next reply.

    Also, I noticed that your AVG log displays 'No Action Taken' for all the files detected.
    I suggest you run AVG again and quarantine the files. Pictorial instructions HERE.

    Have HijackThis fix these two entries:
    R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - (no file)
    O3 - Toolbar: (no name) - {0E1230F8-EA50-42A9-983C-D22ABC2EED3B} - (no file)

    Please post fresh HijackThis, AVG Antispyware and ComboFix logs in your next reply.

    Your friendly momok =)

    This thread is for the use of gurayerus only. Please don't post your own virus/spyware problems in this thread. Instead, open a new thread in our security and the web forum.
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...