By kac044
Mar 30, 2008
  1. Yesterday my mouse froze up a few times until finally it wouldn't respond at all. I ran a Norton's "Find and Fix Problems" and it found 57(!) ActiveX errors. I went ahead and had those "fixed." My mouse resumed functioning, but I could not access the internet using either Explorer or Opera. Norton didn't find anything, nor did Ad-Aware. I decided to use "Norton Go Back" and go to the earliest image which was yesterday morning and I was able to resume internet use. I ran Ewido's online scan and again nothing was found. Norton's "Find and Fix" problems found the 57 ActiveX errors again, but I declined to fix them at this time for fear of losing my internet connection. My HJT log is attached.
  2. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Posts: 16,335   +36

    You might want to look into why you have 5 of these:
    C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\LuCallbackProxy.exe

    You have 23 processes auto-loading from the Registry- shown as 04 in the HijackThis log. NONE of these need to startup with the exception of the Norton/Symantec processes, an possibly not even all of them.

    You have 11 browser Helper Objects (BHO) running. You don't need ANY of these.

    You have 12 Extra Context items added (08) Are you really using all of them?

    Active X problems include:
    O16 -
    O16 -

    Someone will review your log for malware- I don't do that, but consider what i am point ingout to you as processes for review.
  3. kac044

    kac044 TS Rookie Topic Starter

    Thanks for your observations, Bobbye.

    Hopefully someone will have time to check for malware. I have included an updated HJT log as well as Combofix and AVG. Reran all the other scans and again nothing came up.
  4. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Posts: 16,335   +36

    Consider acting on my observations- this will go a long way to solving some of your problem. You don't have to have malware for what you are reporting.
  5. Johnbone89

    Johnbone89 TS Rookie

    Would anybody sugest maybe a simple approch to this problem? Always ask yourself questions, maybe after you downloaded something the problem started maybe you can just do a system restore.
  6. xxdanielxx

    xxdanielxx TS Rookie Posts: 1,069

    I will check your logs and see what is bad but for now can you download MBA from my sig it is the blue colored text make sure to install and update it then run a full system scan in safe mode. Also download combofix from the link below and save it to your desktop then run it. Make sure to disable any virus or spyware apps you have be for we go any further.

  7. Blind Dragon

    Blind Dragon TS Evangelist Posts: 3,908

    dont bother unless they reply, as the thread was from march
  8. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Posts: 16,335   +36

    The comment in Post #5 is not from the person who asked the question!
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...