TechSpot

keep getting bsod!

By zuberi
Aug 28, 2006
  1. i just changed my motherboard after it fried with the gigabyte 8VT800-RZ-C
    and i keep gettingh weird reboots and bsod's with 0X000008E, and 0x00000A
    errors

    specs:
    3.2ghz pentium 4
    gigabyte 8VT800-RZ-C
    2 80gb wd hardrives @7200 rpm
    ati radeon 9550 256mb
    1gb twinmos pc3200 (512X2)
    sony dvd rw
    and msi dvd rom

    all of this worked fine for about an year and a half on my other motherboard
    and since i changed my motherboard ive been getting all of this
    ive reformaed and install windows loads of times aswell

    my latest dumps are attached as follows
    : http://www.sharebigfile.com/file/2678/Minidump.zip.html

    thanks in advance
     
  2. zuberi

    zuberi TS Rookie Topic Starter

    answer any1
     
  3. fastco

    fastco TS Booster Posts: 1,122

    Hi, it appears from your minidumps that the crashes are caused by wg3n.sys which is possibly a Sygate driver and dlkfet5b.sys which is a D-Link driver. Uninstall Sygate software and D-Link devices and see if you still get any Blue Screens. I would delete the drivers for both while in safe mode.
     
  4. zuberi

    zuberi TS Rookie Topic Starter

    i did delete them both and installed a new nic card.
    the bsods didnt happen for a while
    then suddenly today i got 2 today at this time

    the minidumps are attached again:


    thanks in advance again
    your help is priceless !
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...