TechSpot

Lego Star Wars - First movie hangs

By fabricioss
Jun 8, 2005
  1. Hi,

    Please help me!

    I can't play Lego Star Wars. The game hangs when the first movie starts playing. The movie I am talking about is that movie that plays after the text scrolls in the first mission.

    I've already reinstalled the video card drivers and the game itself, changed game and windows resolution, changed sound card drivers, installed and removed codecs, no success.

    Could you please advice?


    ASUS P4P800 E-Deluxe
    Intel Pentium 4 - 3GHz
    1 Gb RAM
    Segate Barracuda 200GB S-ATA
    BFG GeForce 6800 GT
    Microsoft Windows XP
     
  2. Rik

    Rik Banned Posts: 3,814

    Have u checked to see if u have any direct-x issues? The easiest way ive found is to click on run on your start menu, then type "dxdiag" and press enter. Run through all the tests and see what happens.

    Hope that helps. Rik.
     
  3. fabricioss

    fabricioss TS Rookie Topic Starter

    Yes, I've ran the directx tests and I got no problem. Any other game works fine.

    :(
     
  4. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Hello and welcome to Techspot.

    Check with the games manufacturers website. There may be a patch available.

    Regards Howard :wave: :wave:
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...