TechSpot

Need Help Removing Google Redirect Virus. 8-step completed

By waterwies77
Dec 9, 2009
  1. I’ve been experiencing a problem with my computer for about a week now. Every time I search a term onto Google, I get redirected to a different site (usually an ad). The redirected site is usually similar to my search term. I have run my typical antivirus (trend micro), but the problem still persists. I followed the 8 step process for posting and have the logs below.
    One last thing, this started about last week, about the time I started downloading games, movies using a bit torrent and pirate bay. Anyway, I have discontinued use of either of these programs.
    Thank you.
    Lenny K.
     

    Attached Files:

  2. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,227   +232

    One click on a torrent file, forever affecting the computer... :suspiciou

    Hijackthis shows infection damage. You may be headed for some more effective removal scans. If you are using a router, reset its default settings...

    Hijackthis Nasties:

    "O1 - Hosts: 0.0
    O1 - Hosts: 0.0
    O4 - HKCU\..\Run: [MoeMonitor.exe] "C:\Users\Owner\AppData\Local\Microsoft\Live Mesh\Bin\Servicing\0.9.3424.31\MoeMonitor.exe"
    O17 - HKLM\System\CS1\Services\Tcpip\..\{277E3FE6-F44A-473C-B5F1-0F38683D56A1}: NameServer = 167.206.245.130,167.206.245.129
    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{277E3FE6-F44A-473C-B5F1-0F38683D56A1}: NameServer = 167.206.245.130,167.206.245.129"...
     
  3. waterwies77

    waterwies77 TS Rookie Topic Starter

    Removed the 5 files indicated.
    Also reset the router.

    Thank you.
    Lenny K.
     
  4. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,227   +232

    Hows the redirects issue now?
     
  5. waterwies77

    waterwies77 TS Rookie Topic Starter

    The redirect problem was gone for a few hours late last night.
    When I woke up, used it again, the redirect is back!
     
  6. waterwies77

    waterwies77 TS Rookie Topic Starter

    new problem
    can't open in regular mode. i'm currently running on safe mode.
    when i open restart in normal mode, i get this

    VAIO-SU.exe has stopped working
    A problem caused the problem to stop working properly......

    Close program.

    i then close and a blank black screen appears.
    help, please
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...