No sound from left side of quad setup. Speakers are fine

By DarkFreedom
Nov 18, 2009
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Hey guys,

    I'm looking for a bit of guidance if possible.

    My Dilemma:

    I have 2 sets of speakers plugged in to my computer - one set in the speaker jack, the other in the line in (switched to rear output).
    Until recently, everything worked fine, however now I am only getting sound from the right speakers from both jacks. There is no fault in any of the speakers. I've tried with only one set plugged in, and with them switched round - same result. Also the same result when I use headphones plugged in to the headphone jack at the front of my pc.

    Device manager has indicated no fault in any drivers.


    Rob
  2. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 20,679   +153

    Hi Rob,
    did you apply any Windows updates, install new hardware or change any settings that may have caused this?
  3. DarkFreedom

    DarkFreedom Newcomer, in training Topic Starter

    Umm, I don't think so - I believe I have only used Windows Update once in the last couple of months, and that was after the problem had started to occur. Any thoughts?

    Cheers,

    Rob
  4. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 20,679   +153

    You might try running Windows Updates manually choosing Custom and download all the critical and hardware updates that are available... there should be quite a few updates available. Look for any audio updates in the hardware area
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.