No Sound

By Maliya
May 25, 2008
  1. I recently deleted one of my pc's user accounts and along with all of the files in it. Now, none of my other user accounts have sound. It is not just mute, the whole hardware is gone, at least that's what it says whenever I try to open the volume control. Anyone have any idea what I should do?
  2. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,233   +234

    Reinstall your motherboards sound driver. See if there is a Yellow exclamation mark in your Device Manager. If you see one in the sound section, right-click on it and uninstall it... restart your computer
  3. Maliya

    Maliya TS Rookie Topic Starter

    How do you get to Device Manager?
  4. nickc

    nickc TechSpot Paladin Posts: 923   +11

    right click on my computer, click system properties, click hardware. and it is there.
  5. Maliya

    Maliya TS Rookie Topic Starter

    oh, ok I found it. There is an explanation mark by the multimedia audio control. I tried what you guys say, uninstall it and then restart my computer. I still have the same problem. Do you guys know any sound devices I can download? I think I might of accidentally deleted my soundmax. I have emachines T3985 and uses windowXP. I hope that's enough info.
  6. mailpup

    mailpup TS Special Forces Posts: 6,964   +355

    Go to this page for your Emachine sound driver: Emachines.
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...