TechSpot

Only site I need and I cant go in it

By deanlaing12
Jan 17, 2009
  1. I used to go on this site all the time to visit my clan n stuff..

    its a world clan sorta, playing diffrent games and meet new peopl.

    The website is: pwnagesystem(dot)com

    What heppens is:

    i go to google

    i type pwnagesystem

    i click the link

    i get this error:


    You have attempted to access this site with an invalid IP.

    If you think this is a mistake you can contact the site webmaster at (taken out the email address incase of spamm people)

    Be SURE to include the following information in any email!
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; FunWebProducts; MEGAUPLOAD 2.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022)
    Remote Address: 92.1.239.23
    Client IP: none
    Forwarded For: none



    i have contacted him and we have been trying to fix this issue for at least 4 months now.. or more...


    Iv cheked everything, restrictions, ip address blocked, everything!

    has anyone else seen anything like this?

    How do you resolv this issue?

    its not the browser im using because if:

    made my own to try it
    used ie 7 and 8
    used fire fox

    Nothing works for me...


    any ideas?

    What info do you need?
     
  2. jdillman1502

    jdillman1502 TS Enthusiast Posts: 120

    browse to windows\system32\drivers\etc folder. Upload the file called hosts.
     
  3. deanlaing12

    deanlaing12 TS Enthusiast Topic Starter Posts: 127

    Good but...

    What you mean,

    wher can i get the file hosts
    what is the full address of the directory?

    whos computer? mines or the servers ?

    confusing....
     
  4. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 14,524

    Start->Run-> %windir%\system32\drivers\etc

    Find a 1 Kb (usually very small) file, just called Hosts
    Zip it up and attach it here
     
  5. deanlaing12

    deanlaing12 TS Enthusiast Topic Starter Posts: 127



    i just updatet it and tyred again but it dident work

    heres wht i got

    mediafire.(dotttmannnn [com])/?sharekey=716079604d268646d2db6fb9a8902bda

    never minds its all working again peoples

    sorry

    it was the server they were on

    something wrong with it
     
  6. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 14,524

    Thanks for the update :grinthumb
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...