Please Help with emachine 1860 ! Replaced Power Supply & now no startup beeps !! Help

By hrisn
Nov 1, 2005
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Could someone help?
    My daughters emachine 1860 wouldn't turn on so I replaced the power supply and now it does turn on but nothing comes up on the screen - just blank screen.
    The cdrw light comes on and the drive will open, the fans are running and the red Led light inside on the board is on, but nothing boots???
    Does anyone have any suggestions??
    Thank you in advance!!
    hrisn
  2. Pablo

    Pablo Newcomer, in training Posts: 22

    is the monitor plugged in good, is it turned on, is it really working
  3. hrisn

    hrisn Newcomer, in training Topic Starter

    Yes, the monitor is plugged in and turned on. I just tested the monitor on my other emachine, it came on went to the black start up screen that says emachine and F2 BIOS F10 something? That's as far as it went. I am running an hp monitor from one of my hps that died. I faintly remember having to call Tigerdirect (where I purchased the e1860) when I first hooked it up to get some commands to run with the hp monitor. Do you think this has something to do with it? Do I need more commands again?
    Thanks for your help and anyone elses!!
    hrisn
  4. vegasgmc

    vegasgmc TechSpot Chancellor Posts: 1,763

    Ive worked on several eMacines where the PS went bad and damaged the motherboard.
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.