Problem with audio on a Toshiba tecra 9000

By El_Javo
Oct 5, 2006
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Hi guys, I joined up because I've got a Laptop problem and I found so much info from experienced techies here.

    I've got an:

    Laptop Toshiba Tecra 9000
    ntel Pentium III
    1.3 GHz
    512 MB of RAM
    Windows 2K

    This is my issue:

    Sound has been working great. Used it everyday, No sound at the welcome screen. Played a video on Windows Media player, no sound.

    Opened up the Portatil to look at the Sound Card, and I have an attached sound card. Can't be loose right?
    Restarted the PC and still I'm having the same problem with my sound card.

    Windows states "...no active mixer devices available..." when attempting to open the master volume control. Under SOUNDS AND AUDIO DEVICES PROPERTIES, windows indicates "No Audio Device" Under DEVICE MANAGER,: This device cannot start. (Code 10)"

    bought a new sound card thinking that the problem was the SC, and nothing happens, I reinstall the OS with W XP SP2 and still. Same problem.

    I also try to install it as a new device using one from Microsoft, but did’n work, so my problem is that.
    What to do? Thanks all for your patience.

    Javo
  2. El_Javo

    El_Javo Newcomer, in training Topic Starter

    Audio Issues

    i got thie message: There no active Mixer devices available. You may install mixer devices from Add/Remove Hardware wizard in the Control Panel.
    This application will now exit.
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.