TechSpot

Think I may have deleted a couple of drivers and don't know what to do.

By Luvalei
Jul 21, 2005
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. I was deleting some programs that I didn't need anymore through the add/delete programs window. I think I ended up deleting the driver for my speakers and maybe my dial-up modem. :blush: The message I get is saying I don't have a driver for PCI Multimedia Audio Device and the next one says I don't have a driver for PCI Input Controller. Can someone please help me out, I have no idea where to find the drivers that I need or which drivers I need. :confused: As of now my speakers aren't working and my computer doesn't show any audio devices.
    TIA
  2. howard_hopkinso

    howard_hopkinso Newcomer, in training Posts: 25,948   +19

    Hello and welcome to Techspot.

    You`ve deleted the sound drivers.

    If you have onboard sound, then you can get the drivers from your mobo manufacturers website.

    If you have a separate soundcard, then you will need to go to the souncard manufacturers website.

    If you have deleted the drivers for your modem, then again you can get these from your modem manufactuers website.

    If you go HERE and read my post. You will notice a link to the free Everest programme. It will give you lots of info about your system.

    Regards Howard :wave: :wave:
  3. Luvalei

    Luvalei Newcomer, in training Topic Starter

    Thank you, I will try that.
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.