Wierd All In Wonder Problems

By KFitch
Aug 26, 2006
  1. I have a 9600 xt all in wonder. I just reformatted my computer and just reinstalled the ati media center. Now when i go to watch the tv tuner the sound has an echo. In addition the fm radio when turned on is all fussy but then when i turn it off it starts playing normally but doent turn off untill i turn the computer off. Please help i have no idea what to do.
  2. cfitzarl

    cfitzarl TechSpot Chancellor Posts: 1,975   +9

    Sounds like your sound to me. Are the sound card drivers up to date?
  3. rmdl51

    rmdl51 TS Maniac Posts: 244

    I had the same problem on that card, there's a wizard for setting up the audio, that one help me to fix that because it's something wrong about the line-in connector if you don't setup properly, I hope this can help you, also check if you have microfone connected to be on mute.
  4. KFitch

    KFitch TS Rookie Topic Starter

    Update. I figured out why my audio in the ati multimedia center was acting up. Before i reformated my computer the last time, I bought a new moniter and set it up for duel moniter. Well the moniter has on board speakers and I had forgot that i hooked them up as well as my suround sound set up. So the conflict was resolved as soon as i disconnected the onboard moniter speakers from my onboard sound card.
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...