TechSpot

Wireless internet problems

By cyberguy
Oct 23, 2005
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Let me tell you a little about my computer before i get started. I have an Inspiron 5100 laptop, w/ 384 mbs RAM and an 80 GB hard drive. For security, i have Avast! antivirus, Zonealarm firewall, and Microsoft Antispyware Beta. For my network, i have a Linksys router, a Cisco 350 series card, and Comcast cable internet. Recently, my Dad had just bought Vonage phone service, and he hooked up the Vonage router to the Linksys one, and this is when my computer started to have problems w/ the internet. Ever since he hooked that up, my Cisco Systems utility program has been flashing between green, yellow, and red for how the connection is. Then my Dad gave me his backup card, which is the exact same one i have, and i tried that, and now it's just flashing between green and yellow. While all this is going on, my internet disconnects and connects back frequently. For example, while i have been typing this post, it has logged off and on again about 10 seperate times. And to add on to it all, my computer has been acting very slowly also. I checked for spyware, none was found. I restarted it mutiple times, not resolved. Can anybody give me some clue anout what's going on?
  2. urshale221

    urshale221 Newcomer, in training

    if you go to www.vonage.com and check out their trouble shooting guide, it will tell you how to fix it. Did yo try re-booting the router??
  3. cyberguy

    cyberguy Newcomer, in training Topic Starter Posts: 31

    Yep, i have rebooted countless times. I looked on Vonage, nothing on it. I'm just going to have to end up calling them.
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.