TechSpot

XP user account login troubles

By KrashdnBurnt
Aug 19, 2007
  1. When I select the administrator account name to enter the password, no blinking cursor is available in the balloon to enter password with.

    Is this a common known or is there something more serious going on?
    How do I fix this?

    Two other accounts are on the system but, with no passwords.
    I had this same problem before I reformatted.

    also
    It doesnt do this on every attempt. I would say an average of 3 out of 5 times it will happen.
     
  2. almcneil

    almcneil TS Guru Posts: 1,277

    Number of possibilities here.

    Since you reformatted and re-installed, you may not have downloaded all the the Windows Updates. It does sound like a software bug. Go to Windows Updates and check for any requried updates.

    Next, why did you reformat & re-install? If it was due to spyware, you may have it again if you didn't install anti-spyware. I have a lot of customers who get spyware again because they don't use anti-spyware even after I set it up for them! Make sure you're using the following 3 anti-spyware utils:

    All are free.
     
  3. KrashdnBurnt

    KrashdnBurnt TS Rookie Topic Starter Posts: 28

    I reformatted cause it's something I try to do at least once a year.

    pretty sure I'm up to date. I'll go look again.

    got the top two, but not the AVG. I did have it before the reformat.
    thanks, would like to hear more possibilities.

    No one else has never had this trouble?
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...