TechSpot

3 month old 9500 GT displays fuzzy windows

By kquick
Mar 18, 2009
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. I have a 3 month old 9500 GT that started just this past Monday giving me fuzzy windows on one of my dual monitors. It seems to only give the fuzzy screen on whatever window I have the extended desktop on. The fuzzy screen only happens when the video card is on its highest setting of (1680 x1050) for both screens, however, if I change the extended desktop setting to a smaller resolution the problem goes away. I have updated the drivers to NVIDIA's latest driver but it didn't fix the problem. I am using VGA cables which shouldn't be a problem since it worked for three months. I checked the cables and the monitors on different machines and they all work fine. Any ideas on how to fix? Thanks.

    Machine Specs:
    Vista Home Prem. 32 bit
    AMD Triple core 8400 2.1 GHZ
    3 Gigs RAM DDR667
     
  2. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 20,871   +166

    Is your Vista upgraded to Service Pack 1?
     
  3. kquick

    kquick TS Rookie Topic Starter

    Yes, I forgot to mention I also updated vista through their updater.
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.